Middagsdags på stalljouren!

dsc00484 (MMS)

Middagsdags på stalljouren!


Fredagkväll

Har precis kommit in från stallet :) Slutade 1930, sen red jag Carolina och myste med små hästarna.
Igår löshoppade jag Carolina lite, Clip och Clarius fick också skutta lite. Jag har varit på Granngården torsdag och fredag och då har Helena haft Baxter. Men imorgon och söndag är det stalljour som gäller så då får jag träffa honom igen :)


Duktiga Baxter :)


dagens

stallet 12 timmar.
Hovslagarassisten, lämna Elmer i Söråker på sitt bete, frisera hästar, vara med på ridlektion, tvätta massa schabrak och täcken. Och åkte bil med tokiga hundar :P




Imorgon ska Per sko och jag har hoppträning :)

Elmer är avlämnad på sin semesterresort! :-)

dsc00467 (MMS)

Elmer är avlämnad på sin semesterresort! :-)


Elmer är avlämnad på sin semesterresort! :-)

dsc00467 (MMS)

Elmer är avlämnad på sin semesterresort! :-)


Om jag hade ca 14 000kr över




sjuka pengar, fina saker


Hästarna





Energi är en bristvara, försöker kanalisera den på det som betyder mest :) Därför blir det inte mycket datoriserande på kvällarna. Carolina har haft det halvlugnt ett tag, men nu ska vi försöka sätta fart igen! I veckan har hon gått dressyr, longering och i fredags lite snabbare på träningsbanan. Efter kvalet har hon varit knepig i travet när jag släpper iväg henne lite snabbare, hon hittar inte rytmen och känns inte riktigt avslappnad. Men nu när hon gått ett tag med ridskorna igen känns det som hon börjar hitta tillbaka. Hon känns iallafall mycket glad och positiv :)

Baxter har fått mycket skogsbus i veckan, det verkar uppskattat! I fredags hängde jag rätt löst efter ett minimalt hinder i skogen, egentligen var det inte hindret som var problemet utan snarare den ortoligt slappa och klantiga ridningen samt noll koll på att hästen hade tänkt sig massa bus och brall efteråt ;) Huvudsaken är att Braxen är glad, en annan får skylla sig själv om man inte hänger med, haha.


films!



Jag och Respit på utebanan igår, hon är rolig att hoppa med faktiskt! :D



Galoppjobb med Braxten, lite bättre kontroll på galoppen nu va? :)

Dagen är till ända

Har varit lite ridning och grejer idag :) sitter och håller tummarna för att tuben ska kunna samarbeta med vårt skogsinternet så jag får visa lite filmer som Elin varit snäll att fixa idag. Uppdaterar strax!

utmattad

som vanligt. Har varit på PH-vet med Elmer idag. Spännande att så röntgen, ultraljud och stötvågsmaskinen. Sen fixade vi med lite tvätt och kollade på hästarna. Red Baxter i skogen också, det gick rätt okej ändå, han är så sjukt svår i högersidan!! Blir galen... vet inte hur jag ska få till det. I skogen går skritt och galopp bra, och inne går skritt och galopp i vänster varv bra. Men imorgon ska jag rida för Annelie, missar hoppningen på kvällen med honom - vilket suger. Men det är ju tävlingen på lördag också och jag vill verkligen att det ska gå bra. Om jag har en riiktig blåtur kanske jag kan få låna en ridskolehäst till hoppningen på kvällen.


såhär snygga var Elin och Elmer idag när vi väntade på röngten - inte illa! :)

RSS 2.0