Hästiga dagar

Hej!

Jouren gick hur bra som helst i helgen, allt flöt på fint utan större missöden. Jag tyckte det var ganska mysigt också :)


Det var lite besvärligt att backa in traktorn med hövagnen när en hundutställningsmänniska hade parkerat lite dumt, men han flyttade sin husbil direkt när han fick syn på mig ;)


Imorse klev vi upp vid 8 och dagen startade direkt med en ridtur, Carolina var superladdad efter tre dagars vila. Vi red till banan här ovanför och travade på lite fram och tillbaka, vi har sån tur att våra grannar har kört på mer sand och fixat massa med underlaget där så nu är det helt okej för att trava lite mer på! På vägen hem var en en nöjd tjej som skrittade på med långa tyglar. Det är så härligt är rida ut på hösten :)

Efter lunch åkte jag upp till Oxsta och red Penny och Gurra, dom var pigga och glada båda två. Penny hade berkligen fattat det här med att galoppera och hon tycker nog att det är riktigt roligt också. Gurra skrittar bara fortfarande efter sin gaffelbandsskada. Nu på kvällen har vi haft sele på Clarius för första gången, han var jätteduktig! Som om han haft den 100 gånger innan också :) Och lilla hingstfölet fick sina små tassar raspade. Han har precis som franks manikyr på alla fyra, gulligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0