kvällsblogg till hästhoppning

Sitter ensam hemma i soffan och kollar på hästhoppning på Eurosport :) Idag var Elin och jag ute och sprang - minsan! Vi sprang inte så jättelångt, får börja lite lagom så man inte blir helt knäckt :p men det gick ändå bättre än vad jag trodde, fast sista biten var benen rätt så stumma. Men nu är det gjort, får försöka komma igång riktigt - det är ju faktiskt skönt att springa när man fått lite ork :)




Efter det skrittade vi hästar barbacka ute i skogen, det var riktigt mysigt. Och sen hästvård - Misters strålröta försöker vi köra på med varenda dag och hoppas på att det ska ha blivit bättre när Ingela kommer. Visiterade hästarna och fixade med tvättstugan. Miniträningsgruppen hade teori och gick igenom sitsen. Ponnyträningsgruppen hade markarbete och jobbade med att kunna variera galoppsprång mellan två låga bockar på långsidan.

När en grupp börjat med en övning, som tex variera galoppsprång mellan två låga hinder, brukar alla grupper med markarbete göra samma sak hela veckan. Det blir på ett sätt lite långrandigt men samtidigt är det nyttigt för då får vi nöta in den också. Vi får höra förklarningen flera gånger, få se många olika elever ta sig an övningen och hur samma hästar funkar med så många olika ryttare.

Dagen och kvällen avslutades med att vår nya ridskolehäst kom - Räven passade inte så bra då hon var väldigt sur och sparkade i spiltan. Det var väldigt trist, men idag kom iallafall en väldigt söt kille som heter Suzuki, 7år gammal. Ser ut som en större Elf, fick en bra magkänsla direkt när jag såg honom - hoppas bara den stämmer också :)

Älskade Elmer, till vänster, hälsar sin nya kompis välkommen!

Saknar verkligen Per när han jobbar natt - jag är inte sådär förtjust i att vara ensam hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0